Personalsamtale

Misjonens regler sier at en gang i året skal vår leder i Japan – som nå for tiden kalles stedlig representant (SR) – ha personalsamtale med oss. Da får jeg besøk, og det er koselig! Det er nemlig et poeng at SR kommer rundt og også ser med egne øyne hvordan vi har det. SR er en stilling man ansettes i. Konferansen velger styreleder.

IMG_4545 (Medium)Bilde fra samtalen har jeg selvfølgelig ikke. Her står vår nye SR, Gunnar Urstad, på talerstolen i Nima menighet søndag 3. november. Han tok nemlig prekenen den dagen, så jeg heller kunne bruke tiden på å være vertinne. Han hadde familien med.

Gunnar og kona Ruth har vært misjonærer i Japan tidligere, og kom ut igjen i august etter ca. 10 år i Norge. De har fire barn, men denne gang er det bare den yngste, Hanna Emilie, som er med til Japan.

Etter gudstjenesten spiste vi lunsj sammen med menigheten. På bildene under ser du fra gudstjenesten og fra måltidet. (Noen hadde ikke tid til å være igjen for å spise.)

IMG_4546 (Medium)          IMG_4547 (Medium)

På lørdagen ble det tid til litt sightseeing. Etter en lengre spasertur der jeg ofte går, drog vi til stranda i Maji, slik at de kunne prøve å gå på syngende sand.

IMG_4531 (Medium)

Det var visst så artig at Gunnar prøvde seg på filming og opptak av lyden mens han gikk…

IMG_4533 (Medium)          IMG_4532 (Medium)

Denne lørdagen – 2.november! – var det såpass varmt at Gunnar gjerne skulle ha badet. Han påstod at vannet var varmere enn når det er norsk sommer!

IMG_4534 (Medium)

Jeg tror alle misjonærene er fornøyd med å ha fått ut familien Urstad til Japan igjen. I hvert fall er jeg det! Koselig med besøk også!!!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

PS Hanna Emilie har også blogg. Her kan du lese om hvordan hun opplevde besøket i Nima:http://hannachan.blogg.no/

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nima, Nima menighet og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s