Konsert og full kirke

Fredag kveld 16. juni var det konsert i Ako lutherske kirke med en gruppe fra Finland. De kaller seg Mikko Goes to Heaven. Mikko er navnet på mannen med den hvite t-skorta.

En ung dame danset til noen av sangene.

         

Vi delte ut 800 brosjyrer i postkassene i nærheten av kirken, sendte brev til folk vi har adressen til, og betalte for en annonse i en gratis-avis i Ako. Inkludert de 7 finnene, var vi 47 på konserten! 28 var ikke kirkens folk, og en håndsopprekning viste av 10-15 var i Ako kirke for første gang!

Fullt hus – også i naborommet!

Gruppen fra Finland kom sammen med to finske Japan-misjonærer fra Finnish Lutheran Mission. En av dem, Daniel Nummela (t.v.), var tolk. (For NLM-lesere som kjenner Nummela-navnet, så er det altså sønnen.)

Mannen ved siden av Daniel er en av mine engelskelever. De fleste av mine voksne elever kom faktisk på konserten! Og de var strålende fornøyd både med konserten og med anledningen til å snakke engelsk med utlendingene etterpå. Ganske mange kjøpte t-skjorte, bærenett og eller CD.

Forsamlingen ble engasjert til å vifte med armene ved hvert halleluja i en sang.

Damene i kirken ordnet med mat til gjestene. Før de drog tilbake til Kobe, fikk de servert et varmt måltid.

To av karene fra Finland hadde fine vitnesbyrd om hvordan de var blitt ledet til tro. Før var det alkohol som var «gleden» deres i livet. De sang mye på japansk, og Mikko hadde lært å si en god del på japansk. Dermed fikk de god kontakt med tilhørerne.

Vi i Ako menighet ble veldig inspirert av å oppleve at så mange kom – og at det nytter å dele ut brosjyrer og sende brev til folk. Jeg ble også glad for å se at de jeg møtte på fjelltur uka før fant veien til kirken. En av damene i menigheten kommenterte at jeg kanskje burde ta en daglig tur til fjells…

Nå ber vi til Herren om at tilhørerne må komme til kirken flere ganger – og møte Jesus som sin frelser. Ikke minst ber vi for engelskelevene! Vil du også være med og be?

Dette innlegget ble publisert i Ako lutherske kirke og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Konsert og full kirke

  1. Margit Irene Nordhheim sier:

    SÅ flott å se!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..